Şiirden hoşlanmadım.
Mason'u münafığı sevmekle alakalı abartılı tabirler kullanılmış.
Tüm postları okudum arkadaşlar..Gerçekten hepinizin söyledikleri çok çelişki dolu.
Bir kere insanların başörtüsü takması kimseye "acaba inancından dolayı mı takıyor?" diye sorma hakkını vermiyor.
Bizi ilgilendiren,eğer demokrasiye inanan insanlarsak, başörtüyü niye taktıkları değildir.Başörtü takan kişilerin nelerden mahrum bırakıldığıdır.
Ülkeyi İran'a çevireceksiniz tarzında bayatlamış sözleri sarfeden kişileri yorum yapmaya değer kalitede görmüyorum artık.Çünkü,cahil olduklarını görüyorum.Türbana karşıysan,kendi orjinal fikirlerinle konuşmalısın.Papağanlık yaparak değil.
Şimdiye kadar, hep zorla başörtü çıkarttırıldı.Zorla başörtü taktırılmadı..Suudi Arabistan'ın bir kanalını bulun ve haberlerini izleyin bakalım.Kadınların bizim TV dekilerden dillerinden başka farkı yok.Tv spikeri özgür bir biçimde başı açık ve makyajlı haber sunabiliyorsa,İran uzaya astronot göndermek için hazırlık yapıyorsa,Bunlara rağmen hala Türkiye İran'a dönecek şeklinde şeyler söyleniyorsa, o kişilere cahilden başka bir şey demem ben.
Örnek veriyorum.Converse giymekten hoşlanan kızlar olduğunu düşünelim veya erkekler.Bugün bir dinde converse giymenin zorunlu kılındığını düşünün.İlkel bir din olsun..Üniversitelere laik ortam diye,bu kişilerin converse ile sokulmadığını düşünün.Ne kadar saçma geliyor değil mi? Siz nasıl ayırt etmeyi düşünüyorsunuz başörtüsü takanın dinini? yada kel olup olmadığını? Bırakında ne istiyorlarsa giysinler.
Başörtünün amacı islam dininde gözden bile sakınmakken,sevgili eskiten başörtülüler varmış,yokmuş banane? Benim konuşmam gereken özgürlüklerdir.
Nedense,başörtüsü takan insanların inancını sorgulayan insanlara bakıyorumda hep benim Allah'la arama kimse giremez diyen insanlar.Bunu söyleyipte nasıl aynısını başkalarına yapıyorlar anlamıyorum doğrusu.

Imagine there's no heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky
Imagine all the people
Living for today...
*
Imagine there's no countries
It isn't hard to do
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people