Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-14-2007, 14:22   #26 (permalink)
Neilas
Gold Member

Neilas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Üye No
164
Forum Katkısı
13626
Forum Katkısı Puanı
1357218
Derecesi
Neilas has a reputation beyond reputeNeilas has a reputation beyond reputeNeilas has a reputation beyond reputeNeilas has a reputation beyond reputeNeilas has a reputation beyond reputeNeilas has a reputation beyond reputeNeilas has a reputation beyond reputeNeilas has a reputation beyond reputeNeilas has a reputation beyond reputeNeilas has a reputation beyond reputeNeilas has a reputation beyond repute

Alıntı:
• RûéN •´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Eğer amacın onu bunu bulmak değilse koyman gayet normal.
Oraya üyelik açarsın amacın grup açmak vs de olabilir.Şahsen benim ilk üye oluşum bir ideolojime atıfta bulunan bir gruba cevap vermek içindi.İlkokuldan bulma olayına fln zaten işim yok. (Ben cevapladım çünkü avatar koyanlardan biri benim)
Tamamda facebook'un amacı grup kurup bi fikri savunmak , tartışmak değil..bunun için forumlar var..
ha bunlar olmaz demiyorum ama direk amacı bu değil ..adı üstünde 'FACE'book ... Arkadaşlarınla online / offline zaman geçirebilceğin , eğlenceli bişiler yollayıp / alabildiğin , aa bu çocuk çook eskiden bizim sınıftaydı diyebilceğin bi ortam..
100 üyeden 99u kendi resimleriyle kayıtlı zaten facebookta..buda onun göstergesi..
Neilas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla