Selam arkadaslar uzun suredir bu para kazanma siteleriyle ugrasiyorum. Akliniza gelebilecek her turlu sistemi denedim ama cogu sistem bana inanin para vermiyor. Bunun icin size boyle bir ornek vereyim aklinizda bulunsun boyle sitelere kesinlikle uye olmayin ama gercekten de kazandiran sistemlerin oldugunu da unutmayalim

sitelere üye olmadan önce reklam verme ücretlerine mutlaka bakın...
örneğin site kullanıcılarına tıklama başına 0.01$ alt üyelerindende 0.01$ veriyor olsun
100 reklam vermek için 1.5$ isterse bu siteye kesinlikle üye olmayın...
neden mi...
reklam ücreti 1.5 / 100 = 0,015$
üyelere verilmesi gereken 100*0,02=2$ (0,02 ile çarpmamızın sebebi alt üyelerden de 0,01 veriyor olması)
arada 0,5$ fark var
sitenin sahibi bu parayı cebinden ödemeyeceğine göre... ödemeleri yapmayacaktır...
Ben bu ise ilk basladigimda boyle sitelere cok uye oldum ama bircogundan para alamadim. Para kazandiran sistemlerden su anda bence en cok kazandiran yerine duzenli para kazandirabilecek bir sistem daha mantikli geliyor buna ornek olarak da bux.to diye bir siteyi oneriyorum size bence bir deneyin denemekten birsey kaybetmezsiniz. Eger uye olup denemek isteyen arkadaslar olursa benim referansimla uye olurlarsa sevinirim.
http://bux.to/?r=musdy
Saygilar
Mustafa