Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-20-2007, 15:14   #6 (permalink)
Akhlaur
Özel Üye

Akhlaur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Temiz bir dünya
Üye No
33
Forum Katkısı
22325
Forum Katkısı Puanı
2225388
Derecesi
Akhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond reputeAkhlaur has a reputation beyond repute
Akhlaur - MSN üzeri Mesaj gönder

Hocam acımadığın şeyler insan.Onların dertlerini biliyor musun ki sadece ahlak anlayışını bozduğu için bu kadar bencil bir şekilde acımayın diyebiliyorsun?İnsanlar bazı şeyleri sadece yaşamak için yaparlar yada çoluk çocukları varsa aileleri varsa onları yaşatmak için.Sanmıyorum ki bir lağımcı işini sevsin yada birilerinin yapması lazım diye yapsın.İşe ihtiyacı var paraya ihtiyacı var da ondan yapıyor.Bu insanlar da bu şekilde para kazanabiliyor.Yargısız infaz a gerek yok.

Just wait for the JuJuMan.
BENİ DAĞA KALDIRIN!!ÇABUK BENİ DAĞA KALDIRIN!!![/font] Bknz Yiğit Özgür Karikatürleri = Gidin Araştırıp Bulun Len
Akhlaur isimli Üye şuanda  online konumundadır