10-15-2007, 19:39
|
#8 (permalink)
|
|
Özel Üye
|
metal müzige oldum olası bi yakınlığım olmamıştır.Hatta şu anda kulagı zıngırdatan tangır tungur müzik olarak görüyorum tek sebebi Kuzenimdir. Vakti zamanından beri o kadar çok dinliyor ki,odasına bırakın girmeyi yakınlarından geçilmez.Hele de şu metalin en bağırtılı müzikleri..(ya da müzik mi ki )
Müzik zevkleri de herşey gibi değişir. Küçükken köylü güzeli hakan peker,şişt şişt sakin ol sinirlerine hakim ol sertab erener,seksek seken ismail ile grup vitmn yabancılardan ace of base filan vardı.Sonra büyüdükçe rock müzikle tanıştım.Ve o gün bugündür hala kendimi dinlemekten alamam..
Bi ara gothik metalle-doom metali dinlerdim.(fazla değil az) sonra sonra hiç dinlemez oldum.Artık zevk mi , önyargı mı bilemiyorum..sonra bi ara kolera,pit10 dinlerdim.Arkdşların etkisi büyüktü ama.
Fikret kızılok,zuhal olcay,bulent ortaçgil..Bunlar benim her zaman için dinlemekten yorulmayacağım isimler..Eski ev arkadşımın iyi bi tarafı müzik konusunda oldu bana.Jazz müziği ile tanıştım.Şİmdilerde Jazz 'a ilgim artmaya başladı. Rock ve Jazz hoş..
Kısacası nasıl ki müzik türlerinin gelişim süreci var, ruhumuzu beslediğimiz müzik zevklerimizin de gelişim süreci vardır.
|