Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-07-2007, 13:45   #1 (permalink)
myLacrima

myLacrima - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Karanliklar_Diyari
Üye No
13079
Forum Katkısı
82
Forum Katkısı Puanı
5221
Derecesi
myLacrima has a reputation beyond reputemyLacrima has a reputation beyond reputemyLacrima has a reputation beyond reputemyLacrima has a reputation beyond reputemyLacrima has a reputation beyond reputemyLacrima has a reputation beyond reputemyLacrima has a reputation beyond reputemyLacrima has a reputation beyond reputemyLacrima has a reputation beyond reputemyLacrima has a reputation beyond reputemyLacrima has a reputation beyond repute
Standart Günaydiiiiiiiiiin.. size ne benim tr den?? alalal.

slm millet. günaydiniz. napiorsunuz bakeeeeem : ))) özledim filaaaaaaaan sizleriiiiiii. niyse ben bisüre giremicem galiba : )) ah ah ne üzüldünüz hazirlayin kinalari bensiz bi forum negüseeeee. neyse sinawlarimin sayesinde bisüre nete papai desem bile inanin dönü$üm istemeseniz bileeee olacak. olay bitmishtir ! buarada elestiren shahizlara sesleniorum. SIZEEEEEEEEE NEEEEEEEE BENIM TÜRKCEMDEN! tamam cewap wermesenizde olur belki okuymam hadi baqalim byessss. dönüsüm olacak bosuna sewinmeyin D (tr, alm, ingl. hepsini istedigim gibi kullanirim net aleminde, kimseyi ilgilendirmez. hii rahatsizmi oluyorsun??? okuma yawruuum okumaaaaa, yoksa bu forumda dogru türkce kullan die hitap eden bi yaSa mi fa??) alala..... sizeeeee neeeeeeeeeee? herkez kendi kusurlarina baQsin !!!
myLacrima isimli Üye şimdilik offline konumundadır