Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-17-2007, 12:32   #20 (permalink)
Nu-MetaL Fan!
eurovision!

Nu-MetaL Fan! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: $ehr-i Hüzün...
Üye No
774
Forum Katkısı
23083
Forum Katkısı Puanı
2301380
Derecesi
Nu-MetaL Fan! has a reputation beyond reputeNu-MetaL Fan! has a reputation beyond reputeNu-MetaL Fan! has a reputation beyond reputeNu-MetaL Fan! has a reputation beyond reputeNu-MetaL Fan! has a reputation beyond reputeNu-MetaL Fan! has a reputation beyond reputeNu-MetaL Fan! has a reputation beyond reputeNu-MetaL Fan! has a reputation beyond reputeNu-MetaL Fan! has a reputation beyond reputeNu-MetaL Fan! has a reputation beyond reputeNu-MetaL Fan! has a reputation beyond repute
Facebook Profili

Bende çogu insan gibi rock dinlerdim sadece...sonra eve dijital uydu alındı.Dream Tv ve Mtv Türkiye'yle tanıştım(Rock ve metal kral tv'yle olacak iş değil zaten ) Linkin Park ve Korn'u çok görür oldum kanallarda.Dersaneden bi arkadaşta çok severmiş bu grupları.tüm albümlerini verdi dinledim,çok hoşuma gitti.

Şu andaki arkadaşım da çok iyi bir metal müzik dinleyicisi.Tek hayali Tüm grupları dinleyebilmek(sonunda sıyıracak ama bakalim )

Winampta bir sürü grubun 3-5 şarkısı mutlaka vardır.Ama tarzlarını pek bilmem.Sadece nu-metalle senfonik metali ayırt edebiliyorum Aslında dinlemekten en hoşlandığımda nu-metal.Böyle başladı.Ama ne zaman başladı hatırlamıyorum.Sadece çok olmadığını hatırlıyorum.

Ha bu arada metal dinlememde forumera'nın da çok katkısı oldu.Burda dinleyenlerin tavsiyesi üzerine bi sürü yeni grup keşfettim.Yani tavsiye edilenleri ararken daha çok grup buldum.İyi de oldu.

Dinliyorum,Mutluyum...

мєнтαρ

Nu-MetaL Fan! isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla