Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2007, 10:39   #1 (permalink)
çaron
KOVULDU

√ßaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: XxtanbuLXx
Üye No
2362
Forum Katkısı
0
Forum Katkısı Puanı
2174058
Derecesi
çaron has a reputation beyond reputeçaron has a reputation beyond reputeçaron has a reputation beyond reputeçaron has a reputation beyond reputeçaron has a reputation beyond reputeçaron has a reputation beyond reputeçaron has a reputation beyond reputeçaron has a reputation beyond reputeçaron has a reputation beyond reputeçaron has a reputation beyond reputeçaron has a reputation beyond repute
√ßaron - MSN üzeri Mesaj gönder
Exclamation İşte bunun için seviyorum Seni...

Foruma Takılan bütün Herkezi tanıyoruz .burda hoş günlerimizde geçti, Hoş olamayan günlerimizde geçti .Birimiz birine iftira attı,birimiz birbirine Saygısızlık yaptı banlandı,Birisi Bizi yanılttı Yine banlandı,Birisi Bi slayt yaptı İçinde resmi olan herkez sevindi,Çünkü Umursandığı için,Burda herkez umursanıyor..Burda Herkez aynı eşitlikle umursanıyor...

Artık Ben buraya Forum diyemiyorum ,2. Evim diyorum.En güzeli ve en layiği budur işte.2. ev...

Neden 2. ev? diye soralar vardır,Burda Herkezin Forumda mutlaka ufakda olsa Sorunları oldu.Ama bu Büyük evde Sorunlar çözülüldü.Büyüklerimiz,Abilerimiz ,ablalarımız Bize her konuda Yardım ve destekde bulundular.Abiler ve Ablalar diyorum.Bu Evdeki küçüklerdenim nede olsa ...

Bu büyük evde Herkezi Eşit miktarda Seviyorum,Seviyoruz...Örneğin;
Beni Tanıyanlar bilir Evdeki en geveze Kişilerden ve en boş konuşan kişilerdenim .Ama Benden nefret ediyormusunuz? Peki ben geveze olduğumu inkar ediyormuyum?...

Bu evde,Bu büyük evde,Herkez bir şey yapmaya çalışıyor .Alıntıda olsa,Çalıntıda olsa Herşeyi Bu büyük ev için yapyor.Bunu gönüldende yaapn var ,KendiLerince Zorunlu yapanlarda var.Biz yapanıda ,yapmayanıda sevmiyormuyuz?

İşte Bunun için Seviyorum Seni ForumEra...
√ßaron isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla