Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-13-2007, 00:16   #24 (permalink)
blue_night
Dead! to future...

blue_night - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: Kurşun adres sormazki...
Üye No
51
Forum Katkısı
35620
Forum Katkısı Puanı
3554045
Derecesi
blue_night has a reputation beyond reputeblue_night has a reputation beyond reputeblue_night has a reputation beyond reputeblue_night has a reputation beyond reputeblue_night has a reputation beyond reputeblue_night has a reputation beyond reputeblue_night has a reputation beyond reputeblue_night has a reputation beyond reputeblue_night has a reputation beyond reputeblue_night has a reputation beyond reputeblue_night has a reputation beyond repute
blue_night - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
malvolyn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hoş bir maç oldu,izlemesi keyifliydi de;
Bu canlı yayın maç anlatımı biraz abartılı geldi bana..
Oturun bir düşünün,bilgisayarın yaptığı bağımlılığı,çok fazla kaptırıyoruz kötü birşey arkadaşlar gezin dolaşın,çiçek böcek,bağ bahçe,arkadaşlar olabilir arada birkaç gün bilgisayar açmayın mesela..
Konuyla alakasız post demeyin şimdi aslında alakalı,forumdan canlı yayın maç anlatımı,bilgisayara olan aşırı bağımlılığımızı ortaya koyuyor..
Verilen emeğe bir lafım yok,genel olarak içimde olan şeyleri sırası gelmişken söyliyim dedim..
Yanlış anlaşılmaması dileği ile,kendinize mukayet olun..
Belki dediğinde haklı olabilirsin kardeşim.Benim bu konudaki amacım ilki güzel bir açılış olsun diye yaptım.İkincisi ise Gs taraftarsız oynadığı için burdan destek olalım kendi içimizde diye yaptım.Her türlü yoruma ve yaptırıma açık olacağız Çok değerli düşüncelerin için teşekkür ederim

*** Th€ ßLu€ NiGhT iN Th€ MooN LiGhT ***

Nasıl Olsa Bir Gün Bütün Gözler Kapanacak...
Marifet Yaşarken Hayata Veda Etmekte !!!
Nasıl Olsa Bir Gün Tüm Sevenler Ayrılacak...
Marifet 'O'nu Ölümüne Sevebilmekte !!!

The Soul Of The Blue_Night's...
right now to future...
only to be physically...
till death...
.....
blue_night isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla