Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-18-2007, 12:19   #6 (permalink)
alexcardo
KaRa ZuLüM

alexcardo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yer: 01
Üye No
450
Forum Katkısı
81364
Forum Katkısı Puanı
8125519
Derecesi
alexcardo has a reputation beyond reputealexcardo has a reputation beyond reputealexcardo has a reputation beyond reputealexcardo has a reputation beyond reputealexcardo has a reputation beyond reputealexcardo has a reputation beyond reputealexcardo has a reputation beyond reputealexcardo has a reputation beyond reputealexcardo has a reputation beyond reputealexcardo has a reputation beyond reputealexcardo has a reputation beyond repute
alexcardo - MSN üzeri Mesaj gönder

Alıntı:
Silver_Arrow´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Özellikel şu Cumhuriyet mitinglerinde anlayamadığım, kafama takılan bir konu var. Bu adamlar bu bayrakları kime karşı sallıyolar? Bu bayraklar sadece onların bayrağı mı? Benim bayrağımı bana karşı nasıl sallarsın kardeşim? Sanki ben başka bi ülke vatandaşıyım da bana karşı protesto eder gibi. Kimsin sen? Bana benim bayragımı kullanarak nasıl saldırırsın? Siz gerçek Türksünüz biz yalancı Türk müyüz? Git başka bişey salla git CHP bayrağı salla ( zaten mitinglerin esas amacı da oydu ya neyse) Benim bayrağımı, hepimizin bayrağını alıp da öle bana karşı kullanamazsın!!!
Sinirlenmene gerek yok Erbakan hoca Çaglayana 1milyon küsür vatandası toplayarak onlara agzının payını verdi..

BACIMIN BAŞÖRTÜSÜ BATMAKTA REZİLİN GÖZÜNE.
ACIRIM VALLAHİ TÜKÜRÜĞÜME.
TÜKÜRSEM YÜZÜNE!!

alexcardo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla